Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Καλά Χριστούγεννα χρόνια πολλά σε όλους ευχαριστούμε που μας προτιμάτε για τα δώρα σας..
Σας περιμένουμε την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 12:00 το πρωί να παίξουμε παρέα...
Μαζί μας ο καλός μας φίλος, Χρήστος Χριστόπουλος,ηθοποιός - εμψυχωτής
Ραντεβού λοιπόν στον παιζω-δρομό της Αργυράκη έξω από το κουκί και το ρεβύθι...

Καλές Γιορτές !

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ελάτε να παίξουμε και να διαβάσουμε χριστουγεννιάτικα παραμύθια παρέα με τον Αη-Βασίλη, τα ξώτικα αλλά και όλους τους φίλους μας που αγαπάνε τις γιορτές και τα παιδίκα γέλια!!!

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου το απόγευμα(18:00 με 21:00) ελάτε να αφήσετε τα γράμματα σας στον Αγιο Βασίλη...κι αν δεν εχετε προλάβει να το ετοιμάσετε...δεν πειραζει,ελάτε να το γράψουμε μαζί!!!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Αυτοκόλλητα τοίχου

Είπα να σας δώσω μια γεύση απο τα αυτοκολλητα τοιχου που έχουμε στο Κουκί και το Ρεβύθι!!!
Αυτα ειναι λιγα απο τα σχεδια που εχουμε...6 διαφορετικες εταιρίες(προς το παρον)με διαφορετικο στυλ οχι μονο για παιδικα δωμάτια αλλα και για αλλους χώρους του σπιτιου...
Μοτίβα που μπαίνουν βγαίνουν και ξαναμπαίνουν αλλαζοντας ετσι το χώρο αλλα και τη διαθεση σας...
















Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Παρίσι, 1931. Ο Ουγκό Καμπρέ, ένα ορφανό αγόρι που κλέβει για να ζήσει και φροντίζει τα ρολόγια του πολυσύχναστου σιδηροδρομικού σταθμού στο κέντρο της πόλης, κατοικεί στις εσωτερικές στοές του σταθμού και η επιβίωσή του βασίζεται στα μυστικά του και στην ανωνυμία του. Όταν ωστόσο ο κόσμος του συνδέεται ξαφνικά –σαν τα γρανάζια των ρολογιών που φροντίζει– με ένα εκκεντρικό κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία, και έναν πικρόχολο γέρο, ιδιοκτήτη ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, η μυστική ζωή και το πιο πολύτιμο μυστικό του Ουγκό κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ένα αινιγματικό σχέδιο, ένα πολύτιμο σημειωματάριο, ένα κλεμμένο κλειδί, ένας μηχανικός άνθρωπος και ένα κρυμμένο μήνυμα του νεκρού πατέρα του Ουγκό απαρτίζουν τη ραχοκοκαλιά αυτής της περίπλοκης, τρυφερής και μαγευτικής ιστορίας.

Απόσπασμα:«Η ιστορία που θα σας διηγηθώ εκτυλίσσεται στα 1931, κάτω από τις στέγες του Παρισιού. Εδώ, θα γνωρίσετε τον Ουγκό Καμπρέ, ένα αγόρι που κάποτε, πριν από πολλά πολλά χρόνια, ανακάλυψε μια μυστηριώδη ζωγραφιά που του άλλαξε για πάντα τη ζωή.Όμως προτού γυρίσετε τη σελίδα, θέλω να φανταστείτε τον εαυτό σας καθισμένο στο σκοτάδι, όπως όταν ξεκινάει μια κινηματογραφική ταινία. Στην οθόνη, όπου να ’ναι θα ανατείλει ο ήλιος, κι εσείς θα εκτοξευτείτε προς το σιδηροδρομικό σταθμό του κέντρου της πόλης. Θα περάσετε ορμητικά την πόρτα του σταθμού και θα βρεθείτε μέσα σε ένα μεγάλο χώρο γεμάτο κόσμο. Κάποια στιγμή θα διακρίνετε ανάμεσα στο πλήθος ένα αγόρι, κι αυτό το αγόρι θα αρχίσει να προχωράει μέσα στο σταθμό. Ακολουθήστε το, γιατί είναι ο Ουγκό Καμπρέ. Μέσα στο κεφάλι του κρύβονται ένα σωρό μυστικά, και περιμένει να αρχίσει η ιστορία του».Του Selznick Brian, απο τις εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει. Ο Πέτρος και η «Klise ta aftia sou band» θα λάβουν μέρος στο μαθητικό διαγωνισμό ροκ συγκροτημάτων. Ο Πέτρος όμως πέφτει άρρωστος με πυρετό. Όλα κινδυνεύουν να χαθούν…
Το βιβλίο «Πότε θα γίνω καλά», εκδόθηκε με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Olvos Science, η οποία με την πρωτοβουλία αυτή επιδιώκει να ενημερώσει τα παιδιά και να τα εξοικειώσει με τα καθημερινά θέματα υγείας.
Πρόκειται για μια μικρή περιπέτεια, για την αγάπη, τη φιλία, τη φροντίδα και την εμπιστοσύνη στους άλλους, που μοιάζουν να θωρακίζουν γερά την υγεία μας.